söndag 9 november 2008

Varm smörgåstårta

Till helgens babyshower lagade jag denna fin fina smörgåstårta.

ca 6 personer
4 skivor hönekaka
1
1 gullök
4 tomater
1 msk grädde
½ paprika
Finhacka löken och fräs den i lite smör, hacka tomaterna och blanda med löken. Hacka paprika och tillsätt denmed grädden. Låt blandningen småkoka till den bildar bredbar konsistens. Låt den kallna.

2
5 msk smör
2 msk hackad persilja
Rör samman ingredienserna

3
6 msk kaviar
2 hårdkokta ägg
1 purjolök
6 msk majonäs
2 äggvitor
Hacka äggen och strimla löken, blanda samman kaviar, majonäs, ägg och purjolök. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i blandningen.
Lägg ihop tårtan, lager 3 skall även vara på toppen.
Gratinera tårtan i ugnen i 250 grader i 10 minter. Servera med sallad.


Inga kommentarer: